Studio Le Roy
T + 31 (0)20 626 92 77
M + 31 (0)6 2558 7326
E mikel@studioleroy.com
Studio Le Roy
   
 

J a n u a r i
De opnames van gitarist Timucin Sahin werden gemixed. Aan het album van Pieter de Mast werd de laatste hand gelegd. Met de megaformatie Groove Troopers werd hun album opgenomen. Ook werden enkele basisopnames door ons gemaakt in de E-sound studio verder afgemaakt (Challenge). Het SuperAudio CD album van het Harmen Fraanje Trio werd in stereo en 5.1 gemixed.(Challenge). Onze opnames wederom uit Weesp van het Global Village Orchestra werden onder leiding van Tjitze Vogel gemixed en gemastered (LopLop records).

F e b r u a r i
Voor animatieserie Dip & Dap kwam acteur Aart Staartjes bij ons voorlezen. Opnames van Jazz Centreville werden samen met Max Baghuis gemastered.
Van blaasorkest Waarschuwing voor de Scheepvaart werden nieuwe opnamen gemaakt.
Met Mischa Molthoff werd zijn muziek voor de documentaire End Game geproduceerd (Pieter van Huystee Film & TV). Met Loet van der Lee werd zijn Magnus Opus Holland in Jazz gemastered (Munich records). Met pianist Robert Jan Vermeulen werd een nieuw album opgenomen voor het label van Fred Dubiez (Daybreak). Met het Geert Roelofs-trio werd een nieuw album opgenomen (Munich Records).
Voor Doc Sevo werden enkele oude opnames uit het voormalige Joegoslavie 'gered'.

M a a r t
De spraakmakende animatieserie Egoland werd van stemmen voorzien (Animation World/BNN). Voor BVHaast werden oude opnamen van stemkunstenaar Jaap Blonk geremastered.
Met theatermaker Kees van der Zwaard werd onder leiding van Rutger Molenkamp een album geproduceerd. Het nieuwe album van Steven Kamperman’s M.O.T werd opgenomen en gemixed. Het nieuwe album van Zapp! werd afgerond.
Voor Jürgen Reiter werden nieuwe opnames gemaakt (Orkaan). Met de dames en heren van Shooting Star werd een maxisingle gemaakt (eigen label). Nieuwe mixen van FraFra Sound werden gemastered (Pramisi records). Wisseloordopnames van Aros met o.a. Rob Armus en Marion van Tilzer werden door Frank van der Weij gemixed voor Super Audio release (Songlines).

A p r i l
Nieuwe afleveringen van Dip en Dap waren klaar, dus Aart Staartjes kwam weer voorlezen. Heel zoet.
Het album van Waarschuwing voor de Scheepvaart wordt steeds langer, weer 2 stukken erbij opgenomen! Het album van Yunga Sun werd gemasterd (ARTEZ).
Voor reclamestudio Micha Klein werd gewerkt aan een bioscoopcommercial voor Coca Cola.
Het nieuwe album van Bye-Ya! werd opgenomen (Challenge). Ook Mabel Gonzales dook bij ons de studio in. (Challenge) Diverse opnames op verschillende bandformaten van Eric Vloeimans werden overgezet.
Het nieuwe dubbel-album van Zuco 103 werd gedeeltelijk bij ons opgenomen.(Crammed Discs). Onze opnames van Ninsk werden gemastered tot een nieuw album (Try Tone).
Met klezmerband Ot Azoj werd een nieuw album opgenomen (Oreade).

M e i
Voor het utrechtse theaterfestival Huis aan de werf werden onder leiding van Daniel Landau opnames gemaakt. Het album van Robert Jan Vermeulen werd gemixed (Daybreak).
Frank van der Weij was bij ons voor het overzetten naar ProTools van zijn opnamen van het nieuwe album van Michael Moore. Voor Interfolk werden opnames gemaakt voor hun CD-serie Kleuterdans. Alweer een album van en met Harmen Fraanje in stereo en 5.1 gemixed voor SACD (Challenge). Opnames met 4 Sure (Munich records).

J u n i
De leadermuziek voor Zembla werd door Rob Hauser gerestyled, goed voor nog jaren kijk en luisterplezier (NPS). Het album van Zapp! werd gemixed en gemasterd (Try Tone).
Er word uitgebreid gewerkt aan de filmmuziek van Vincent van Warmerdam voor jeugdfilm Polleke. De muziek wordt o.a. gebruikt voor de speelfilm, de langere TV serie en natuurlijk de diverse(!) The makings off... Polleke. De Waarschuwing voor de Scheepvaart heeft er zin in en rond haar album af. Het album van Ot Azoj wordt gemixed.
Het lang verwachte album van Ogto Gadje wordt gemastered. Voor Polleke is toch nog wat extra muziek nodig....
De Super Audio CD Sampler van Challenge Records wordt samengesteld.
Met Gulli Gudmundsson wordt een nieuw album opgenomen.

J u l i
Chris heeft kans gezien de albums van 4 Sure en Bye Ya te mixen. Het album van Boris van der Lek wordt in 5.1 en stereo gemixed (Challenge).
Voor Miguel Boelens wordt Dimami/Touching Ground gemastered.

A u g u s t u s
Het album van Kees van der Zwaard wordt gemastered.
Het SACD album van Aros wordt ook in 5.1 gemixed (Songlines).
Voor Munich records wordt een ode aan Rogier van Otterloo opgenomen, het resultaat is het album Van Otterloo Project. De muziek voor Polleke wordt gemixed en aan MetaSound in surround overgedragen voor verdere verwerking. We zijn benieuwd!
Samen met J.P. Tijssen worden zijn opnamen met Rob Chrispijn en Gerrit Jansen gemastered.Voor Ernst Glerum worden opnames van Curtis Clark gemastered.

S e p t e m b e r
Voor animatieserie Dip & Dap wordt weer wat werk verzet.
Het nieuwe album van Hein Vander Geijn en Paulien van Schaaik wordt opgenomen en gemixed in stereo en 5.1. (Challenge) Het album van Boris van der Lek wordt gemastered.

O k t o b e r
Met de Party Animals wordt hun nieuwe single Xanadu geproduceerd.(LES Records)
Ernst Glerum neemt de muziek op voor de documentaire van Robin van Erven Dorens Lagonda (ik weet het nu zeker: vroeger waren auto’s mooier...)(Pieter van Huystee Film & TV). Het album van zanger Cees van der Wilden werd opgenomen.
Opnames uit de Vamos Studio van Tolga Emilio werden gemastered.

N o v e m b e r
Met Jurgen Reiter werd weer een stuk opgenomen. (Orkaan) Onze opnames van The Amsterdam Saxophone Quartet werden gemastered.(eigen label). Onze 12 jaar oude opnames van animatieserie Spinnetje werden geremixed voor DVD (Sunroof/VPRO).
Met de Ex worden dubs gemaakt voor hun nieuwe amerikaanse album. Oudere vinylalbums worden geremasterd voor een nieuw leven op CD.
Voor merkenbureau Shield Mark wordt gewerkt aan een promotie cq voorlichtingscampagne. Het heeft gewerkt want Mr.Kist wint zijn procedure voor het Europese Hof m.b.t. het merkenrecht op muziek. We helpen Peter Warnier uit de brand met het overzetten van mixages van Ronald Prent naar ProTools. we worden er vrolijk van: Ja Zuster Nee Zuster.
De muziek van violist Jeffrey Bruinsma wordt opgenomen. Prachtig! Wie brengt het uit?

D e c e m b e r
Het album van Rosanna Vitro wordt voor SACD gemixed in 5.1 Er wordt gewerk aan een albumvan het illustere trio Copeland/Abercrombie/Wheeler en aan een nieuw SACD album van Eric Vloeimans (Challenge).
 

 

Projects 2013
Projects 2012
Projects 2011
Projects 2010
Projects 2009
Projects 2008
Projects 2007
Projects 2006
Projects 2005
Projects 2004
Projects 2003
Projects 2001
Projects 2000
Projects 1999