Studio Le Roy
T + 31 (0)20 626 92 77
M + 31 (0)6 2558 7326
E mikel@studioleroy.com
Studio Le Roy
 
 

In januari werkten we wederom aan het halteafroepsysteem van het GVB.
Voor theatergroep Oostpool masteren we onder leiding van Wim Selles het door Hans Ravesteijn opgenomen album Jeroen Willems zingt Brel. We ontvangen de tvcrew van de st. Organsiatie Hindoe Media (OHM) voor het jongerenprogramma Chatney.nl.
Het album van Yvonne Weijers wordt gemastered. Het album van Harmen Fraanje wordt gemixed. Het album Zijlstra zingt Eijkman wordt afgerond. Het album van Quincey wordt gemastered. Het live album van Frederique Laroux wordt gemixed.

In februari hebben we de opnamen van het album van Sandro Fazio. De albums van Hildebrand & Fraanje worden gemastered. Voor de korte speelfim “Marzipan” van Carolina Feix worden de strijkers opgenomen. De presentatoren van TV programma Chatney.nl komen hun rap opnemen. Voor uitgeverij Boom vervaardigen we de taalmethode voor inburgeraars: Kom Verder. De finse hardrockband Apocalyptica komt haar dubs doen voor het nieuwe album. (Universal Music)

Maart brengt ons wederom Paul Berner voor zijn volgende album. Voor Shell vervaardigen we een interne cusus “Antitrust” (Baker & McKenzie) Voor Henk van Twillert masteren we zijn album met fadozanger Carlos do Carmo “Saudades”. Voor Portaal Media werken we mee aan een videoshoot. Het NewYorkse album van Nikitov wordt gemixed en gemastered. Het album van zangeres Tet Koffeman wordt gemastered.

In april ontvangen we tango-orkest Zarate voor de opname van hun tweede album. De kookcrew van “Soup enzo” komt het muzikale receptenboek opnemen van Sebastian Gampert. Aart Staartjes komt voorlezen voor “Dip & Dap” (AVRO). TVprogramma Chatney.nl draait een nieuw item.

Esmee Olthuis komt met band in april werken aan een “muzikale voorlees CD” De italiaan Ale di Liberto neemt zijn nieuwe album op. Joost Swart komt met zijn All Stars een album opnemen. Het album van Jesse van Ruller wordt gemixed. Voor de producers van RecSound nemen we de basistracks op voor “t Schaep met de Vijf Pooten” (KRO) Het album van de koreaanse zangeres Buyong Lee wordt opgenomen. Het livealbum van Bo van der Graaf wordt gemastered. De belgische drummer Teun Verbruggen komt met zijn band naar Amsterdam. Stukken van de band Voer worden gemixed.

Het album van Jasper Leclercq wordt gemixed in juni. We werken onder amerikaanse leiding aan nieuw materiaal voor zangeres Ninthe (MosesMusic). Het album van Jesse van Ruller en Bert van den Brink wordt gemixed.

In juli ontvangen we de libanese zangeres Randa Ghossoub die onder leiding van Cajan Witmer haar studioalbum komt opnemen. Muziek van Greg Lamie wordt gemastered. Het album van Albert van Veenendaal wordt gemixed. Voor de legendarische Bob Bouber wordt oud materiaal gedigitaliseerd. Het album van de amsterdamse DJ/Componist Jeppe Loverman wordt gemastered. Zwitserse opnames van bariton Thomas Oliemans worden gemixed. Het album van Ben van Gelder wordt afgerond.

In augustus zijn we druk met kamperen.

Sandro Fazio’s album wordt gemixed in september. Voor Challenge masteren we een album van Lee Konitz. Het album van de koreaanse Key Lim wordt opgenomen. Het album van Karel Boehlee wordt gemixed. Voor Uitgeverij Boom vervaardigen we de taalcursus Uitspraaktraining Nederlandse Taal. Voor Calanza produceren we de verkooptraining “Windows Vista” (Microsoft) De sampler van Jazz Impuls wordt vervaardigt. Onder leiding van Dick Scheepbouwer ontvangen we de directie voor het bedrijfslied van ENECO (Audio Consultants). Voor Jacob ter Veldhuis werken we met Arno Bornekamp aan “Buku” te verschijnen op de uitgebreide DVDbox. (BASTA)

We hebben Hein Vander Geyn en John Abercrombie te gast met Baseline. Met zanger/theatermaker Kees van der Zwaard wordt de muziek van Hans Hasebos op CD gezet. (Hystrix)

In oktober mixen we de lokatieopnamen van het duo John Abercrombie/John Rucco.
We werken aan de prijzenwinnende korte film Southside (Interakt). BIMhuis opnamen van Robert Rook worden gemixed. Opnames uit E-Sound van de single voor muziektheatervoorstelling Faust worden afgerond. Het album van Paul Berner wordt gemixed.

In november hebben we de luxemburgse zangeres Sascha Ley voor haar nieuw album.
Gilles Rupert doet de techniek. Heleen Schuttevaer komt met door haar uitgenodigde muzikanten een album opnemen. Er wordt met het van Veenendaal Trio gewerkt aan een nieuwe CD.

In december masteren we de opnames van Daniel Kaminski voor het Nederlands Kamerkoor op DVD. De band van gitarist Albert Vila komt over uit Barcelona voor hun albumopnames.
Voor Joop van den Ende Theaterprodukties werken we met Martine Bijl, Rene op den Camp, Chantal Janszen en Ron Link aan de opnames van Tarzan. Het nieuwe livealbum van Eric Vloeimans wordt gemixed. (Challenge)
 

Studio Le Roy
Room Eleven liveopname met publiek !Studio Le Roy
Collega Dick Scheepbouwer helpt
(??) een handje. Studio Le Roy
Baseline 2006: Ed Verhoeff,
John Abercrombie, Hein Vande Geyn,
Hans van Oosterhout.Studio Le Roy
Ot Azoj Kerstnacht. Studio Le Roy
Chris Weeda & Jacob ter Veldhuis.Studio Le Roy
Sylvia Braamhorst Miss Sky leest voor!

Projects 2013
Projects 2012
Projects 2011
Projects 2010
Projects 2009
Projects 2008
Projects 2007
Projects 2006
Projects 2005
Projects 2004
Projects 2003
Projects 2001
Projects 2000
Projects 1999

Commercials
Robijn/Jules Deelder
PTT Post/Herman Brood